Η Φωτογραφία πραγματοποίησε μια από τις αρχαιότερες επιθυμίες του ανθρώπου. Να διαιωνίσει τη μορφή του όσο ρεαλιστικότερα γινόταν. Μέσω αυτής, η εικόνα του θα έμενε αναλλοίωτη, ικανή να ανατροφοδοτεί τις αναμνήσεις των οικείων του και να προκαλεί τη φαντασία των ξένων.

20130402

Πέρα από αυτό όμως, η Φωτογραφία κατάφερε κάτι μοναδικό σε σχέση με τις υπόλοιπες παραστατικές τέχνες. Να αιχμαλωτίζει και να μεταφέρει μια αληθινή στιγμή της ζωής του εικονιζόμενου για πάντα.

Την Τρίτη, 2 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη (Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος), η ομάδα Orama παρουσιάζει την πρόσφατη φωτογραφική δουλειά της Νατάσας Καρακατσάνη, μέλους της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Orama, με τίτλο «For ever».

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι μιας ευρύτερης μελέτης, που ασχολείται με τη Φωτογραφία, τον άνθρωπο, τη μεταξύ τους σχέση και τη σύνδεση της σχέσης αυτής με την έννοια της αθανασίας, προβληματισμοί τους οποίους η φωτογράφος θα συζητήσει με τους παρευρισκόμενους.