Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.30μ.μ. τα μέλη- φίλοι της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου κ.κ. Αγάλος Κώστας και Ζωγράφος Λεωνίδας θα μας μεταφέρουν στον συναρπαστικό κόσμο των μικρών πραγμάτων με την παρουσίαση φωτογραφιών macro.

events 20140219 1

"Να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν" Ο Μικρός Πρίγκιπας Η macro-φωτογραφία απαθανατίζει το αντικείμενο στις πραγματικές του διαστάσεις. Μια πολύχρωμη πεταλούδα, μια δροσοσταλιά στο πέταλο του λουλουδιού, ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο, το βλέμμα μιας λιβελούλας θα παρουσιαστούν με ένα τρόπο, που μόνο αυτοί που εκτιμούν πραγματικά την ζωή βλέπουν. Μέσα σε μια κοινωνία που κυριαρχεί η ταχύτητα και το άγχος, η παρουσίαση του μικρόκοσμου σε πραγματικές διαστάσεις 1 προς 1 έρχεται να μας κάνει να εκτιμήσουμε και να δούμε πόσο όμορφη και πολύτιμη είναι η ζωή μας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα προσθέσει ψυχή, συναίσθημα και προσωπικότητα στην απαθανάτιση της στιγμής. Ο μικρόκοσμος βρίσκεται πολύ πιο κοντά από αυτό που πιστεύουμε και μπορούμε να δούμε με τα μάτια της ψυχής. Βρίσκεται στην γλάστρα του μπαλκονιού, στην αμυγδαλιά στο στενάκι, αλλά και στην άγρια φύση μακριά από τον σύγχρονο πολιτισμό. Ο macro φακός της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται εδώ για την απαθανάτιση της φύσης που σε συνδυασμό με την φαντασία αλλά και τη ματιά του φωτογράφου το αποτέλεσμα αιχμαλωτίζει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

events 20140219 2

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου στις 19.30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά & Σταδίου). Είσοδος ελεύθερη.