Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, στις 7:30 μμ στο γραφείο της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου Σταδίου & Μανδηλαρά, το μέλος της λέσχης μας Αλεξάνδρα Βασιλείου θα παρουσιάσει σειρά φωτογραφιών της με θέμα «Πρόσωπα». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

"Ξεκίνησα να φωτογραφίζω για να κρατήσω στη μνήμη μου ανθρώπους, τοπία, γεγονότα. Στην πορεία της μικρής φωτογραφικής μου ιστορίας, διαπίστωσα ότι η φωτογραφία είναι κάτι το υποκειμενικό και ότι ο κάθε φωτογράφος έχει το δικό του ύφος.

Χαίρομαι όταν με το δικό μου φωτογραφικό στυλ, μέσα από την ματιά μου και τις φωτογραφίες μου, μπορώ να δημιουργήσω συναισθήματα στον θεατή.

Η παρουσίαση αφορά μια σειρά φωτογραφιών με επίκεντρο τον άνθρωπο είτε υπό την μορφή πορτρέτου, είτε γυμνού, είτε ως σύνθεση με φυσικά τοπία.

Στις συνθέσεις φωτογραφιών σε δίπτυχα, τρίπτυχα ή και πολλαπλοτυπίες στις οποίες πειραματίζομαι εδώ και λίγο καιρό με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συνδέω εικόνες με τρόπο αυθόρμητο και συνειρμικό, με στόχο τη δημιουργία μιας μικρής αφήγησης."