Μακρινίτσα 23 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μακρινίτσα ‘ 23»

 

Έκθεση Φωτογραφίας

«Ο μόχθος για το κάρβουνο»

της Καίτης Παπαναούμ

 

 

στην Αίθουσα «Κυρά Λένης Ματσούκα» του Δημοτικού Σχολείου

Στη Μακρινίτσα, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, ώρα 20.00

Με την Έκθεση Φωτογραφίας της ΚΑΙΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ: «Ο ΜΟΧΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ»

στην Αίθουσα «Κυρά Λένης Ματσούκα» του Δημοτικού Σχολείου, στη Μακρινίτσα, συνεχίζονται οι δράσεις και εκδηλώσεις, με την γενική ονομασία, «Μακρινίτσα ΄23», την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00.

Η Καίτη Παπαναούμ είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης «Out of Focus» της Θεσσαλονίκης και δέχτηκε πολύ πρόθυμα να μεταφέρει την έκθεση φωτογραφίας στη Μακρινίτσα, κατόπιν της παρουσίασής της στη Θεσσαλονίκη και την πατρίδα της Σιάτιστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καίτη Παπαναούμ, η οποία ασχολείται χρόνια με τη φωτογραφία, ερασιτεχνικά, εξέδωσε και ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τον παραπάνω τίτλο! Οι εικόνες (βιβλίου & έκθεσης) καταγράφουν την παραγωγή του κάρβουνου από τους σχετικούς τεχνίτες, η εργασία των οποίων είναι σκληρή, επίπονη και ανθυγιεινή – ασχολούνται με ένα επάγγελμα το οποίο αν και αποτελεί μέρος της παράδοσής μας τείνει να εξαφανισθεί.

Η έκθεση με αυτό το θέμα επιλέχτηκε να παρουσιαστεί και στη Μακρινίτσα, λόγω της αναφοράς που έχει σε μια από τις κύριες για τα περασμένα χρόνια ασχολίες των Μακρινιτσιωτών. Έχει να κάνει με την ιστορία των δύσκολων χρόνων της Μακρινίτσας όπου όλοι οι άνδρες του χωριού και κυρίως της συνοικίας Κακουνά, είχαν ως κύρια πηγή βιοπορισμού την παραγωγή του κάρβουνου. Από εκεί και ο χαρακτηρισμός, «Καρβ’νουσάκια». (Κώστας Λιάπης. «Το γλωσσικό ιδίωμα του Πηλίου»).

Για τη μεγάλη σχέση της Μακρινίτσας με την παραγωγή του κάρβουνου, εκτεταμένη αναφορά υπάρχει στο συγγραφικό έργο της Αποστολίας Νάνου – Σκοτεινιώτη. (Η ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, Τόμος Α΄)

Διοργανωτής της Έκθεσης Φωτογραφίας και των άλλων δράσεων και εκδηλώσεων είναι το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ, «ΟΙ ΜΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ Α.Μ.Κ.Ε.»,           που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της ένταξης του δρώμενου των ΜΑΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ, στο Εθνικό κατάλογο ως στοιχείο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδος, απόρροια μια συνεχούς προσπάθειας διάσωσης της Μακρινιτσιώτικης ζώσας παράδοσης και της πολιτιστικής της ταυτότητας.

Δε θα μπορούσε όμως να πραγματοποιηθεί μια Έκθεση φωτογραφίας, χωρίς την συνεργασία με τον κατεξοχήν φορέα της φωτογραφίας στην περιοχή μας, την Φωτογραφική Λέσχη Βόλου και τον πρόεδρό της, φίλο από τα παλιά, Λέοντα Μουρτζούκο με του οποίου την συμβολή ευελπιστούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το υπόλοιπο πρόγραμμα «Μακρινίτσα ΄23», οι διοργανωτές έχουν καταρτιστεί ένα εφικτό πρόγραμμα, με λίγες αλλά σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις, που σκοπό έχει να παρουσιάσει εκδηλώσεις ποιότητας και θα προσελκύσουν και πάλι το Βολιώτικο κοινό με το υψηλό επίπεδο πολιτιστικής κουλτούρας, αλλά και θα ικανοποιήσουν τους πολυπληθείς επισκέπτες της Μακρινίτσας και του Πηλίου, όπου θα συναντήσουν μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη από τις τόσες πολλές που συναντούν επιλέγοντας τη Μακρινίτσα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης θα παραβρεθεί και θα παρουσιάσει το έργο της Φωτογράφου, ο Σωτήρης Αθανασιάδης, Αρχιτέκτονας και Φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη.

H Καίτη Παπαναούμ γεννήθηκε στη Σιάτιστα του Νομού Κοζάνης. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Το 2008 εξέδωσε το πρώτο της λεύκωμα, με θέμα την ιδιαίτερη πατρίδα της, Σιάτιστα. Έχει πραγματοποιήσει 12 ατομικές εκθέσεις, με διάφορα θέματα, στη Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα έλαβε διακρίσεις και επαίνους σε διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας.

 

Έχει εκδόσει τρία βιβλία.

«Σιάτιστα. Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα»

Λεύκωμα με θέμα “Άνθρωποι και Γη”, στο οποίο έχει συμπεριλάβει πορτρέτα.

Τρίτο το λεύκωμα με το θέμα της τωρινής Έκθεσης Φωτογραφίας.

Πραγματοποίησε 12 ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας:

1. «Αναδρομική ‘Έκθεση» Αυγ.1998 στη Σιάτιστα στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου στο Α΄. Δημ. Σχολείο.

2. «Χρωματικές Μεταμορφώσεις» 1999 - Γκαλερί Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

3. «Χρωματικές Μεταμορφώσεις» 1999 - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης

4. «Οδοιπορικό στην Καππαδοκία» 2001 - Γκαλερί ΛΕΦΚΙΘ Θεσσαλονίκη

5. «Ταξίδι στο χρόνο» με προβολή. 2007 στο Kufstein της Αυστρίας

6. «Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα - Παραποτάμιες διαδρομές» 2009. Καφέ-Μπαρ ‘ΙΔΕΕΣ”

7. «Γυναίκες του κόσμου» 2012, κτίριο Αρχιτεκτονικού Σχεδίου Δήμου Θεσσαλονίκης

8. «Περιήγηση στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα» 2012, με προβολή, στο Kufstein της Αυστρίας

9. «Γυναίκες του Κόσμου» 2013 Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας

10. «Πορτρέτα στη γη» 2015 στη γκαλερί Out of Focus, Θεσσαλονίκη

11. «Το Βενετσιάνικο καρναβάλι», 2016, στη γκαλερί Out of Focus, Θεσσαλονίκη

12. «Στου βυθού τα χρώματα» 2018, στη γκαλερί Out of Focus, Θεσσαλονίκη

Έλαβε, τέλος, μέρος σε πολλές Ομαδικές Εκθέσεις.

Οι διοργανωτές καλούν τους Μακρινιτσιώτες να επισκεφθούν το Δημοτικό Σχολείο και να δουν την Έκθεση Φωτογραφίας της Καίτης Παπαναούμ, όπου οι παλιότεροι θα ξαναθυμηθούν στιγμές από την έντονη απασχόληση του παρελθόντος, και οι νεώτεροι θα γνωρίσουν μια κύρια ασχολία των προγόνων τους.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά το απόγευμα από τις 6.00 μέχρι τις 10.00 το βράδυ, όπου τις πρώτες ημέρες θα είναι εκεί η ίδια η φωτογράφος για να ξεναγεί τους επισκέπτες της, και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023.

 

 

 


 

logo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ

Κτίριο Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας

Σταδίου & Μανδηλαρά

Τ.Θ.1382 Τ.Κ. 38110 – ΒΟΛΟΣ

www.photovolos.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/photovolos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 2 Μαρτίου 2023

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, μετά από ανοιχτή πρόσκληση σε γυναίκες - φωτογράφους της περιοχής μας και με αφορμή την 8η Μαρτίου - ημέρα της γυναίκας - διοργανώνει έκθεση με θέμα «Η χαρά της ζωής…» που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Διαύλος» (Σκενδεράνη 11, Βόλος).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαρτίου 2023 στις 7μ.μ. και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου 2023.

Στην έκθεση συμμετέχουν είκοσι-μία γυναίκες - φωτογράφοι (21) με σαράντα (40) έργα τους, οι εξής: Άντα Αλεξίου, Αλεξάνδρα Βασιλείου, Τζένη Γεωργακάκου, Ελένη Δαπόντα, Μαρία Καζεπίδου, Μυρτώ Καϊοπούλου, Πέννυ Καλαϊτζίδου, Ρίτσα Καρασμάνογλου, Γεωργία Μαραϊδώνη, Σταυρούλα Μενελάου, Θεοδώρα Παπαζαχαρίου, Ελένη Παπαθανασίου, Σοφία Παπασταύρου, Ειρηάννα Πεκοπούλου - Γκολέτσου, Άρτεμις Πετράκου, Βασιλική Προβελεγγίου - Λεπίδα, Χριστίνα Ρούμπου, Μάγδα Σουσουρή, Μαρία Στυλιανίδου, Αντωνία Τσίκα, Ράνια Χρήστου.

Οι γυναίκες - δημιουργοί δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση και προβολή της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας, για διαφόρους λόγους όπως: οικονομικούς, κοινωνικούς και οικογενειακούς. Επίσης η κοινωνική πραγματικότητα, γενικότερα τα τελευταία χρόνια μετά την πανδημία, ανέδειξε σοβαρά θέματα ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες και παιδιά. Η γυναικεία ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση, λόγω των υπαρχουσών κοινωνικών στερεοτύπων, αντιμετωπίζεται πολλές φορές με βία και υποβάθμιση της γυναικείας υπόστασης.

Η αναβάθμιση της θέσης της γυναίκας αφορά και τον καλλιτεχνικό χώρο μέσα στον οποίο η γυναίκα - δημιουργός δεν καταλαμβάνει τον χώρο που της αναλογεί. Η Λέσχη μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει, με συμβολικό τρόπο, τιμώντας το ουσιαστικό νόημα του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας. Υποστηρίζει λοιπόν εμπράκτως την γυναικεία καλλιτεχνική έκφραση και προσπαθεί, με την καθιέρωση της δράσης - έκθεσης, να δημιουργήσει θεσμούς στην περιοχή μας που βοηθούν στην εξέλιξη των γυναικών δημιουργών - φωτογράφων.

Οι ώρες λειτουργίας του εκθετηρίου είναι: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ. και Σάββατο το πρωί από τις 11:30 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ.. Στον χώρο του «Διαύλου», τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, θα βρίσκονται εκθέτριες με τις οποίες οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το έργο τους.

Επιμέλεια έκθεσης: Λέων Μουρτζούκος & Ειρηάννα Πεκοπούλου - Γκολέτσου

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

 

 

Νοέμβριος Φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου

logo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ

Κτίριο Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας

Σταδίου & Μανδηλαρά

Τ.Θ.1382 Τ.Κ. 38110 – ΒΟΛΟΣ

www.photovolos.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/photovolos

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία ανάδειξης της φωτογραφικής δημιουργικότητας περισσοτέρων γυναικών, καλούμε γυναίκες - φωτογράφους, από την περιοχή της Μαγνησίας, να λάβουν μέρος στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Δίαυλος» (Σκενδεράνη 11) και θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 22 Μαρτίου 2023.

Το θέμα της έκθεσης είναι: «Η χαρά της ζωής...».

(Η αποτύπωση της χαράς - ή και η έλλειψή της - στην καθημερινότητα.)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στην έκθεση μπορεί να πάρει μέρος κάθε γυναίκα-φωτογράφος, που διαμένει στη Μαγνησία, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας ή σπουδάστρια σχολής φωτογραφίας.
 2. Κάθε συμμετέχουσα μπορεί να υποβάλει μέχρι τέσσερις (4) φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (RGB).
 3. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί ηλεκτρονικά με τρόπο που δεν παραποιεί την πραγματικότητα (αποκλείεται το φωτογραφικό κολάζ).
 4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (αποκλειστικά σε αρχείο .jpg) με όνομα το ονοματεπώνυμο της φωτογράφου και αύξοντα αριθμό από 01 έως 04 (για παράδειγμα eponimo_onoma 01.jpg). Η μικρή πλευρά της φωτογραφίας πρέπει να έχει ελάχιστη διάσταση 2362 pixels και η μεγάλη ελάχιστη διάσταση 3543 pixels (ελάχιστη διάσταση 20Χ30 εκατοστά στα 300dpi). Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι και μεγαλύτερου μεγέθους. Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο το ονοματεπώνυμο ή το λογότυπο της φωτογράφου.
 5. Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Λέσχης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,συνοδευόμενες, απαραίτητα από το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο - κατά προτίμηση κινητό - και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κάθε συμμετέχουσας. Η επίδοση μπορεί να γίνει και αυτοπροσώπως στο γραφείο της Λέσχης (Κτίριο Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας Σταδίου & Μανδηλαρά), τις Τετάρτες 8 & 15 Φεβρουαρίου από τις 7:30 έως τις 9:30μμ σε σφραγισμένο φάκελο που να περιέχει CD ή DVD με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της συμμετέχουσας.
 6. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.
 7. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η κριτική επιτροπή που θα αποφασίσει ποιες φωτογραφίες θα εκτεθούν. Στην επιτροπή θα δοθούν οι φωτογραφίες ανώνυμα. Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής είναι οριστικές και αμετάκλητες.
 8. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από:

Τη Χρύσα Δραντάκη, Δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Τον Λέοντα Μουρτζούκο, εκπαιδευτή τμήματος «Τέχνη Φωτογραφίας» στο ΙΙΕΚ Delta 360, πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου.

Την Ειρηάννα Πεκοπούλου-Γκολέτσου, Ψυχολόγο - Κοινωνική Λειτουργό, μέλος του Δ.Σ. της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου, υπεύθυνη για την οργάνωση της έκθεσης.

 1. Τα αποτελέσματα των κρίσεων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου και θα αποσταλούν στα e-mail των συμμετεχουσών.
 2. Το δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση - των φωτογραφιών που θα επιλεγούν - καθορίζεται στο 5.00€ ανά φωτογραφία (μεγέθυνση 30Χ45 εκ. και πέρασμα της φωτογραφίας σε χαρτόνι 40Χ60 εκ.). Οι φωτογραφίες θα κορνιζαριστούν και θα εκτεθούν σε κορνίζες της Λέσχης. Οι φωτογραφίες θα δοθούν μετά το πέρας της έκθεσης στις συμμετέχουσες.
 3. Σε όλες τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
 4. Η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων, θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στις 7:30 μμ, στον εκθεσιακό χώρο του «Διαύλου», Σκενδεράνη 11. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου 2023
 5. Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα παραμείνουν, σε ψηφιακή μορφή, στο αρχείο της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου. Οι φωτογραφίες που δεν θα εκτεθούν θα διαγραφούν.
 6. Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή, από μέρους των συμμετεχουσών, όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού αποτελεί αιτία αποκλεισμού.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν για την προβολή της και την προώθηση των σκοπών της σύμφωνα με το καταστατικό της με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει στο μέλλον (για εκθέσεις, προβολές, ανάρτηση στην ιστοσελίδα της κ.λπ.), οι δε συμμετέχουσες αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των φωτογραφιών τους στη Λέσχη. H Φωτογραφική Λέσχη Βόλου είναι υποχρεωμένη να αναφέρει πάντα το όνομα της δημιουργού.

Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία της κάθε φωτογράφου-δημιουργού, η οποία δηλώνει ότι η φωτογραφία που αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλει τα δικαιώματα τρίτων.

Η ΦΛΒ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιγραφή ή κλοπή της φωτογραφίας.

Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.

Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχουσών θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ενδεχόμενες παραβιάσεις όπως ανωτέρω θα ευθύνεται αποκλειστικά η δημιουργός.

Η πρόσκληση σε word

 

 

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτιου), διοργανώνει την έκθεση με θέμα: «Γυναικεία Ματιά». Εννέα γυναίκες - μέλη της Λέσχης εκθέτουν στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» από τις 11 έως τις 30 Μαρτίου 2022.

Δελτίο Τύπου